image

AAA Sertifikat

Drugu godinu za redom u društvu odabranih sa AAA sertifikatom.

Ponosni smo na naše klijente i partnere kojima smo isporučili kvalitetan i pouzdan servis i uslugu, i na osnovu kojih smo dospeli među 1.000 odabranih kompanija u Srbiji sa AAA sertifikatom.

U grupi AAA dominiraju poslovni subjekti s dužim vekom poslovanja.

U grupi AAA dominiraju poslovni subjekti s većim povratom na imovinu (ROA).

Kompanije sa bonitetnom ocenom AAA imaju 82% verovatnoću da će zadržati istu bonitetnu ocenu i u narednoj godini.

Da bismo dobili AAA bonitetnu ocenu, morali smo da ispunimo sledeće kriterijume:

  • kompanija mora da ima najmanje 1 milion RSD kapitala
  • ukupan prihod da prelazi 5 miliona RSD
  • kompanija mora postojati najmanje 5 godina
  • kompanija mora da dostigne minimum 2% neto profitne marže


AAA sertifikat podrazumeva verovatnoću od 0,8% da ćemo imati blokiran bankovni račun duže od 60 dana bez prekida ili duže od 90 dana sa prekidom u narednoj godini.

U međunarodnom okruženju sertifikovanje je uobičajna praksa i na taj način kompanije dodatno jačaju svoj ugled i poverenje u domaćem i stranom poslovnom okruženju.

Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaće privrede, rame uz rame sa preduzećima iz Evropske unije, jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriterijumi.

Sertifikovanje kompanije (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima sertifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala preduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive finansijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posedovanje Sertifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresovanim stranama, potencijalnim partnerima. Pri aktivnostima u promociji, pri davanju ponuda i razvoju raznih oblika partnerstva, takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu.

Sertifikat izvrsnosti mogu dobiti samo pravna lica koja zadovoljavaju kriterijume i rangiranje i koja su se time uvrstila u najviši deo lestvice bonitetne izvrsnosti. Konkretno, radi se o 2% privrednih subjekata u Srbiji.

Hvala što ste nam poklonili poverenje.

© 2017 YUnet International d.o.o.. All rights reserved.