image

Phone servis

Jeftino telefoniranje sa inostranstvom omogućeno je i korisnicima koji nemaju aktiviran ADSL servis ili nemaju čak ni Internet pristup.

Da bi aktivirali Phone uslugu potrebno je da izvršite uplatu za fiksni ili mobilni broj telefona sa kojeg želite da koristite servis.

Da bi koristili servis, dovoljno je da sa broja telefona za koji ste aktivirali uslugu pozovete 0800 19 20 21 i unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate.

Uplatu možete izvršiti u svim našim naplatnim mestima u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu kao i u poštama i bankama širom Srbije. Minimalni iznos za uplatu je 100 dinara a preporučeni iznosi su 100, 200, 500 i 1000 dinara. Rok važenja izvršene uplate je 120 dana od datuma poslednjeg obavljenog razgovora.

Primer popunjene uplatnice nalazi se ovde.

Spisak uplatnih mesta nalazi se ovde.

Omogućili smo vam da na lak i efikasan način - online, platnim karticama, izvršite uplatu za Phone servis. Sistem omogućava korišćenje Visa, Maestro i Master kartice bez obzira kod koje banke su izdate. Platforma nosi sertifikat "Verified by Visa" i "MasterCard Secure Code" čime su garantovani najviši nivoi zaštite podataka korisnika.
Detaljnije informacije i proceduru plaćanja možete naći ovde.

Phone servis moguće je aktivirati za više telefonskih brojeva npr. za Vaš kućni i mobilni telefonski broj, tako što ćete za svaki broj uplatiti određeni iznos.

Informacije o stanju na računu možete dobiti pozivanjem broja 0800 19 20 21 i biranjem opcije 1#.

 

Napomena:
* Korišćenje VoIP usluge je dostupno samo korisnicima Telekom fiksne telefonske mreže.

© 2017 YUnet International d.o.o.. All rights reserved.