image

VoIP

Skinite jednu nulu sa svog telefonskog računa!

Phone omogućava Vam da ćaskate sa prijateljima, budete u kontaktu sa rodbinom i zaključujete poslove sa partnerima. I to potpuno opušteno, jer su cene i do 10 puta niže od cena standardnog telefoniranja ka inostranstvu!

Od sada, svi korisnici našeg ADSL servisa, pored kvalitetnog pristupa Internetu, dobijaju svakog meseca do 20 minuta besplatnog telefoniranja (u vrednosti 100 dinara)  prema fiksnim mrežama sa većinom zemalja Evrope i severne Amerike!


Budite bliže onima koji su daleko!

Da biste telefonirali ka inostranstvu za malo novca, a koristite naš ADSL, nije Vam neophodno ništa osim telefona. Dovoljno je da pozovete 0800 19 20 21 i unesete željeni broj u međunarodnom formatu i razgovarate.


Svako može da uštedi!

Ne koristite naš ADSL, ali želite da kvalitetno telefonirate? Samo izvršite uplatu za broj telefona sa kojeg želite da koristite servis i svet je Vaš. Detalji Vas čekaju ovde


Mogućnosti su neograničene!

Ako koristite softverski telefon, podesite ga ovako, a VoIP telefon povežite ovako.

Želite Phone servis i na vašem mobilnom broju ili drugoj kućnoj liniji?
Samo pozovite našu tehničku podršku na 0700 300 400, sa broja telefona na kome vam je aktivan naš ADSL.

U svakom trenutku kontrolišite svoj račun i listing poziva. Ulogujte se na https://my.eunet.rs/account/login.php svojim ADSL korisničkim imenom i lozinkom i izaberite opciju Phone.


Proverite koliko štedite.

Detaljan cenovnik za sve destinacije možete pogledati ovde.

© 2017 YUnet International d.o.o.. All rights reserved.