image

Corporate F-Secure

Prema zvaničnim statistikama, na globalnoj Internet mreži svakodnevno se otkrije osam do deset novih virusa koji mogu prouzrokovati štetu Vašoj kompaniji na više načina: izgubljeni dokumenti, mailovi, a ponajviše izgubljeno vreme i novac. Ako prisustvo na Internetu ima važnu ulogu u Vašem poslovanju, znate da jedna greška u trenutku kada se to najmanje očekuje, može da Vas skupo košta.

Iz tog razloga predstavljamo Vam Corporate F-Secure servis, napredno rešenje koje kompanija YUnet isporučuje u saradnji sa svojim partnerom firmom F-Secure, sa ciljem da svojim klijentima ponudi najbolju i najbržu soluciju zaštite.

F-secure predstavlja sveobuhvatno rešenje koje štiti Vaše računare od virusa, spyware-a, hakera i štetnog sadržaja na Internetu i pokriva sve kritične komponente neophodne za sigurnost Internet poslovanja kompanije. F-Secure rešenja pružaju najviši nivo zaštite kako na radnim stanicama i serverima tako i na nivou čitave mreže. F-Secure poseduje rešenja za zaštitu Windows i Linux radnih stanica i servera, tako da je predviđen za rad u heterogenom okruženju. Jedinstven visok nivo zaštite postiže se paralelnim korišćenjem 4 scaning engine-a, tako da se virusi otkrivaju izuzetno pouzdano na svim izvorima.


F-Secure paket uključuje:
Anti-Virus, Anti-Spyware, Firewall, Spam control i zaštitu od svih ostalih poznatih malvera.

Preporučujemo količinski način lincenciranja, prema broju korisnika, odnosno uređaja, kao najfleksibilniji način. Uz svaki F-Secure paket dobijate sledeće pogodnosti:

  • Policy Manager - besplatan alat za administraciju licenci na svim računarima u Vašoj mreži
  • besplatna sertifikovana F-Secure obuka za administratore mreže Vaše firme
  • besplatna probna verzija F-Secure paketa u trajanju od 30 dana
  • specijalne pogodnosti za prelazak sa drugih proizvođača AV softvera na F-Secure paket
  • jednostavnost implementacije i održavanja uz podršku Info Centra

Ukoliko želite da saznate više o ovom proizvodu predlažemo da popunite tehnički formular kako bismo na osnovu IT slike firme ocenili nivo zaštite u Vašoj kompaniji i pripremili odgovarajuću ponudu - bez obaveze da servis kupite. Popunjen formular dostavite na br.faxa: 011 3010 500 ili e-mail: fs@yu.net.

Za detaljna pitanja vezana za Corporate F-Secure servis kontaktirajte službu prodaje na br.tel. 011 330 5687.

© 2017 YUnet International d.o.o.. All rights reserved.